14 Ekim 2013 Pazartesi

YILDIZ HABER'DEN BAYRAM MESAJI


  





                      YILDIZ HABER'den bir adet bayram mesajınız var!

     

                        Her bayramın telaşı başka! Bu bayramın telaşıysa bambaşka !
     
                        Ramazan Bayramı’nın ardından Kurban Bayramı da geldi çattı.  Hayatın  karmaşası içinde günler nasıl da hızlı geçti, bayram hepimizin kapısını yeniden çaldı.
      
                        Her evde bir bayram koşturmacası, ailecek yapılan bayram temizlikleri, çocuklara alınan bayramlık kıyafetler, pişirilen birbirinden güzel yemekler, Kurban Bayramı’na özel kurbanlık telaşı, bol bol kavurma dolu günler, küslüklerini bir yana bırakıp el öpmeye gidenler, akraba ziyaretleri, şen kahkahalar, çikolatalar, dolmalar, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en derinden hissedildiği bu güzel günler... Bayram tatilini fırsat bilip hemen ailesinin yanına memleketine koşanlar, dokuz günlük tatili yurt dışı tatiline çevirenler ve daha nicesi… Herkes için farklı anlamlarla dopdolu bir bayram…   
     
                       Bu bayram kafanızı dolduran o yoğun işleri, streslerinizi, korkularınızı, kızgınlıklarınızı, işlerinizi en azından bir haftalığına bir kenara bırakın. Ailenizle ve akrabalarınızla geçireceğiniz bu zamanların kıymetini bilin ve her anınızı dolu dolu, kahkahalarla yaşayın.

      
                        Yıldız Haber  herkese iyi bayramlar diler !       


İletişim için ''Yıldız Haber'' resmi hesapları:

Twitter: www.twitter.com/haber_ytu
Facebook Hesabı: www.facebook.com/haberytu
Facebook Sayfası: www.facebook.com/yildizinhaberi
E-mail: haberytu@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder